L’empresari badaloní Enrique Tomás donarà el tret de sortida a les Festes de Maig 2024

    0
    63
    Festes Sant Antoni.jpg

    L’empresari badaloní Enrique Tomás, ambaixador del pernil arreu del món, serà l’encarregat de llegir avui des del balcó de la Casa de la Vila el pròxim divendres 3 de maig el pregó de les Festes de Maig de Badalona 2024.

    Enrique Tomás s’ha convertit en l’empresa de pernils més gran del món i ha esdevingut una referència absoluta en el sector, situant el pernil com un dels millors productes gastronòmics del món.

     

    Unes festes per tots els gustos

    Avui comencen les Festes de Maig amb una programació manté com a referència les tradicions més badalonines, amb el multitudinari piromusical i la Cremada del Dimoni com acte central. Enguany com a novetat, anirà precedit d’un espectacle de gran format de tecnologia i llums, amb més de 200 drons que ompliran el cel de la ciutat de singulars formes geomètriques, algunes especialment creades per a l’ocasió, amb referències als símbols i icones de Badalona.

    Podeu consultar el programa complert a: https://www.diaridebadalona.com/noticia/programa2024/ 

     

    PROGRAMA FESTES DE MAIG 2024: activitats, horaris i novetats

     

    El mocador de Caprile

    Per primera vegada, Badalona tindrà un mocador de Festes de Maig dissenyat per una figura destacada del món de la moda. El mocador ha estat concebut de manera altruista pel prestigiós modista d’alta costura Lorenzo Caprile.

     

    El Dimoni “Apugem els preus”

    Com a preludi i tradicional indicador de l’imminent inici de les Festes de Maig, la figura del dimoni “Apugem els preus”, que critica l’actual inflació dels preus, i molt especialment l’increment dels productes bàsics com l’oli d’oliva, estarà plantat a partir l’1 de maig a la platja dels Pescadors perquè tothom el pugui veure abans que cremi la nit de Sant Anastasi.

     

    Abraham Mateo, cap de cartell dels concerts 

    Abraham Mateo serà la figura destacada del cartell dels Concerts de Festes la nit del 10 de maig, mentre que el grup Els amics de les arts son el principal reclam de la nit de l’11 de maig. A més, la plaça del President Tarradellas, al barri del Gorg, s’estrenarà el dissabte 18 de maig, com a nou escenari de Concerts de Festes.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí