AE Badalonès i UB Llefià es juguen l’ascens a Copa Catalunya

    0
    132
    L'ascens en joc a la Plana

    No és un acte de les Festes de Maig, però aquest dissabte (19.30 h) el Pavelló la Plana viurà fortes emocions, dignes d’un gran esdeveniment d’aquest més festiu a la nostra ciutat. AE Badalonès i UB Llefià es juguen l’ascens, o gran part d’ell, a Copa Catalunya. Tots dos equips arriben a aquesta penúltima jornada de lliga empatats a la classificació, amb 19 victòries i 5 derrotes. Si la victòria cau del bàndol local, els Dimonis assolirien el seu retorn a la segona màxima categoria del bàsquet català, fent valer el +13 del partit d’anada al poliesportiu de Llefià (63-76). Si el triomf és visitant, tindria peu i mig a Copa, si el triomf és per menys d’aquests tretze punts, i assoliria l’ascens en cas de superar aquesta diferència. Qui perdi restarà a l’espera de possibles renúncies de categoria d’altres equips durant l’estiu, sense que es pugui garantir aquest ascens.

    Badalonès arriba després de perdre el darrer partit a Terrassa, un matx ajornat en el seu dia i que feia que els Dimonis haguessin de jugar dos partits en un mateix cap de setmana. Després d’un inici de campionat amb dubtes i amb dues derrotes, els de Pol Amigó van agafar una certa regularitat i una gran ratxa per situar-se al capdavant de la classificació. El Llefià arriba en un gran moment de forma. Els de David Viñas porten set victòries consecutives, algunes d’elles de forma molt clara, i a més, amb la baixa de la seva referència en atac, Alex Eñeso, jugador que haurà de passar pel quiròfan.

    Aquesta setmana hem parlat amb els dos tècnics

    Pol Amigó (AE Badalonès):

    “No hem de pensar que amb la derrota a Terrassa hàgim perdut un avantatge. Hem de ser conscients que hem arribat a aquest partit depenent de nosaltres, cosa que ningú s’esperava a l’inici de temporada, i jugant-nos l’ascens a casa”.
    “Llefià arriba en un gran moment de forma, de confiança i d’encert”
    “Esperem que sigui un gran partit de bàsquet, i que la gent que vingui a la Plana gaudeixi. Els dos equips sortirem amb moltes ganes”.

    David Viñas (UB Llefià

    “Arribem a aquest partit en el millor moment de la temporada, amb molta confiança després de set victòries consecutives”
    “L’equip s’ha adaptat molt be a jugar sense Alex Eñeso i dissabte no serà una excepció. Ara el tenim ajudant-nos amb els seus consells”.
    “Esperem que es vegi un gran espectacle a la Plana. Hem d’estar mentalment preparats i controlar els nervis”.
    “És una oportunitat històrica per al nostre club, de pujar a Copa Catalunya”

    Dissabte farem un especial seguiment des de les nostres xarxes socials

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí