La Penya fa la tradicional visita als infants ingressats a l’Hospital Germans Trias

    0
    111

    Un any més, una representació del Club Joventut de Badalona ha visitat aquest matí l’Hospital Germans Trias per repartir regals i productes de marxandatge de l’entitat als infants ingressats i a les seves famílies. En concret, enguany la visita s’ha fet a la tradicional planta de Pediatria i, com a  novetat, a la planta de Psiquiatria Infantil i Juvenil, la qual va entrar en funcionament durant el passat 2023.

    D’aquesta manera es continua aquesta tradicional visita de Nadal, només aturada de forma presencial per les restriccions de la pandèmia (ja que tot i les restriccions, els obsequis verd-i-negres no han deixat d’arribar mai per Nadal a Can Ruti). La delegació de la Penya l’han integrat fins a cinc jugadors i jugadores –Jordi Rodríguez, Vladimir Brodziansky, Nukiya Mayo, Marita Davydova, i Laura Piera, així com el president del club, Juanan Morales

    Tots ells han estat rebuts al vestíbul de Consultes Externes  de l’Hospital per, entre d’altres, el gerent de la Metropolitana Nord de l’ICS, Jordi Ara; el director Mèdic, Javier Santesmases; la subdirectora Infermera, Àngels Barberà; l’adjunt a la Direcció Infermera, Francisco Quílez; el director Clínic de Pediatria, Carlos Rodrigo; i el cap de Servei de Psiquiatria, Jorge Cuevas. 

    Després de la foto de família al vestíbul, una part de la comitiva s’ha desplaçat fins a la planta de Pediatria, on els jugadors i el president verd-i-negre han repartit regals als menors ingressats i posteriorment han fet el mateix a la planta de Psiquiatria infanti i juvenil.  

     

    Properes visites a l’Hospital fins a la Nit de Reis

     La màgia de les festes nadalenques no s’atura a l’Hospital i els propers dies continuaran les visites nadalenques a les plantes amb infants ingressats.  

    Demà dijous 4 de gener està previst que una delegació del primer equip femení del FC Barcelona sigui la que visiti l’Hospital, continuant així amb la tradicional visita del club blaugrana. Aquesta serà la darrera visita d’una entitat esportiva, la qual donarà peu a que l’endemà, el dia 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient siguin els que visitin l’Hospital, com ja és habitual, acompanyats de l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol.  

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí