L’auge de l’estructura en Penya femenina

    0
    182

    El bàsquet femení creix, i també ho fa el Club Joventut de Badalona. Amb el primer equip més que assentat a la Lliga Challenge (segona màxima divisió femenina estatal) i clares candidates a obtenir l’ascens a Lliga Femenina 1, deixa de manera clara que el club aposta fort pels equips femenins.

    I la seva continuïtat es trasllada als equips de la base, en què l’objectiu primordial és forjar jugadores que puguin arribar al punt màxim nivell. L’evolució al llarg d’aquests últims anys ha permès que tots els equips de formació estiguin a la categoria més alta. En la temporada passada, l’Infantil A verd-i-negre va quedar campió d’Espanya, el Cadet A entre les vuit millors, plasmant la millora general i estructural.

    Un cop acabada l’etapa de formació, a júnior de segon any, es va decidir crear un equip Senior B per tal de donar continuïtat a aquestes jugadores i que també els serveixi per alternar les dues categories i madurar en el joc. L’èxit més recent, d’aquest Senior B, és el títol de la Copa Badalona, amb una barreja de jugadors cadets i juniors, guanyants a rivals com la Minguella i Llefià (mateixa lliga Primera Catalana) i demostrant el potencial per acreditar-se com unes possibles candidates a l’ascens a Copa Catalunya.

     

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí