La Penya sap patir per ser el nou líder de l’Eurocup

0
102

Els verd-i-negres, que han patit més del compte,  aprofiten les derrotes dels rivals directes i es col·loquen líders al grup (96-91)

La Penya ha tornat a sortir adormida, lenta i permisiva en defensa. El Cedevita – cuer a la classificació – ha imposat ràpidament la seva faceta ofensiva liderada per Yogi Ferrell i Edo Muric (25 i 13 punts) però la Penya no s’ha deixat sorpendre i Guillem Vives, que ha anotat quatre triples seguits, ha posat la mínima al final del primer quart (19-21). A partir del segon període els de Carles Duran han mostrat un ritme pacient aprofitant les errades dels eslovens, basant el joc en l’1×1 i el triple. La sensació del partit ha estat una Penya molt superior en les dues parts del camp, però la realitat és que el marcador sempre s’apretava quan més semblava distanciar-se. Un imperial Joel Parra (23p) i l’anotador Kyle Guy (14p) han sostingut l’equip per agafar la màxima diferència (76-67) a l’últim quart. I el moment de Yogi Ferrell ha aparegut. L’escorta del Cedevida s’ha carregat l’equip a l’esquena per anotar 11 punts a l’últim quart, que amb l’ajuda d’Alen Omic (expenya) han capgirat per complet el marcador, avançant el seu equip 79-85. La Penya ha reaccionat immediatament amb un parcial de 13-0 situant el 92-85 a falta d’un minut.

Amb aquesta victòria els de Carles Duran assalten la primera posició empatats amb el Prometey, pròxim rival de la Penya a la competició europea.