La Penya disputaria la Supercopa d’Espanya 2022

    0
    90
    CJB

    El Joventut disputaria la Supercopa d’Espanya 14 anys després de la seva darrera participació. La 22ª edició – 19 des que l’organitza l’ACB – d’una competició molt exclusiva ja coneix tres dels quatre conjunts participants, en què hi haurà color verd–i-negre.

    FC Barcelona, Real Madrid, Club Joventut Badalona i l’equip amfitrió del torneig seran els 4 equips que disputaran la Supercopa d’Espanya 2022, amb seu encara a concretar.

    La Supercopa la disputen el vigent campió de la Copa del Rei (FC Barcelona), el vigent campió de la Supercopa (Real Madrid), el millor classificat de la Lliga Endesa 2021-22 (Joventut) i l’equip amfitrió.

    Aquest torneig és la primera competició oficial de la nova temporada i, previsiblement, es desenvoluparà durant el 10 i 11 de setembre. Partits de semifinals a partit únic i un dia després la gran final entre els dos conjunts guanyadors.

    La Penya ha guanyat les edicions dels anys 1985 i 1986 i va ser finalista l’any 1987. En la seva darrera participació (2004), el Joventut va caure a semifinals contra el Zaragoza i Badalona mai ha sigut seu de la Supercopa d’Espanya. Tampoc cap pavelló l’ha organitzada a Catalunya. Tenerife ha estat la seu de les dues darreres edicions.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí