Barcelona, Málaga i Las Palmas, els altres aspirants a la Copa

0
35
copa-del-rey-acb-gran-canaria-.jpg

Badalona ha presentat oficialment la seva candidatura a ser seu de la Copa del Rei 2023. Correcte. Ara bé, té opcions reals la ciutat badalonina a poder ser la gran aspirant a organitzar un dels grans esdeveniments de l’any?

Quines son les altres ciutats que també volen organitzar la festa del basquetbol? Presentem les altres candidatures.

Barcelona
La capital vol fer un pas esportiu endavant i el seu objectiu és ser seu de diversos esdeveniments, entre aquests, la Copa del Rei 2023. Després de confirmar-se la seva organització de La Vuelta 2023 (primera etapa) i la Copa Amèrica de Vela 2024, Barcelona vol que el Palau Sant Jordi sigui la seu de la Copa 2023, 11 anys després de la seva darrera organització.

En les darreres setmanes no hi ha hagut cap presentació oficial, però des de l’Ajuntament de Barcelona sí confirmen que s’està treballant en aquest nou projecte.

Málaga
Granada ha estat seu de la darrera edició d’aquest any 2022 i Málaga va organitzar la Copa del Rei 2020. Una tercera oportunitat a Andalusia amb només quatre anys de diferència no és una de les opcions que l’ACB tindria com a prioritats perquè Málaga tornés a organitzar la festa de les aficions novament a partir de l’any vinent.

Las Palmas
En una situació força semblant es troba Las Palmas. Tampoc hi ha hagut una presentació oficialment per part de Las Palmas i la darrera organització a Canàries va ser fa 7 temporades (2015).

Aquesta nova realitat i context ha arribat després que Valencia anunciés que les obres del nou pavelló de La Fonteta no hauria finalitzat abans del mes de febrer de l’any 2023 i que molt probablement serà l’organitzador a l’edició de l’any 2024.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí