El Badalona, a guanyar la darrera final a domicili

    0
    46
    CFB

    La demostració de fiabilitat per part del CF Badalona al tram decisiu de la temporada és una qüestió més que exhibida a la gespa en les darreres jornades.

    El conjunt de Manolo González va trencar el ‘moralómetre’ en la jornada anterior davant el FC Andorra i arribarà al partit d’aquest diumenge al Municipal de Cornellà amb la confiança pels núvols i amb totes les opcions possibles de victòria davant un dels rivals que també està traçant una segona volta excelsa i amb remuntades inversemblants alhora que ‘in extremis’. RCD Espanyol B i CE L’Hospitalet així ho poden assegurar. Les darreres víctimes de l’equip ‘verd’ han viscut en primera persona dues remuntades en contra, tot i liderar el marcador amb un avantatge de dos gols. Molt pocs equips tenen aquesta capacitat de superar una adversitat majúscula.

    El partit escapulat de la primera volta contra el Cornellà a l’Estadi (3-0) va suposar un punt d’inflexió, a on el Badalona va començar a posar punt final al seu maldecap de l’efectivitat i convertir les ocasions i arribades en gols. Arran d’aquella jornada al mes de desembre, els badalonins van oferir una nova imatge i així ho reflecteix la classificació i els resultats.

    Encara resten dues jornades de la primera fase i els escapulats hauran de superar Cornellà i FC Barcelona B perquè les opcions d’ascens directe a la Segona Divisió Pro sigui efectiva. Només si s’aconsegueix el ple de victòries (6 punts de 6 possibles), el Badalona s’asseguraria pràcticament l’ascens.

    Tot i que Andorra i Barça B haurien d’ensopegar, com a mínim, en una de les jornades que els hi resta. Però, primer, s’ha de guanyar a Cornellà. Quelcom gens fàcil.
    D’altra banda, el migcampista escapulat Fede Bikoro – titular en els darrers partits – ha estat convocat amb la Selecció de Guinea Equatorial per als partits classificatoris de la Copa Àfrica, contra Tunis i Tanzània, dels propers 25 i 28 de març.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí