La Penya fa oficial Todorovic i diu adéu a Quincy Miller

    0
    43
    Miller.jpg

    28/09/2018 – Moviments a 48 hores encetar la lliga ACB contra el Breogán. La Penya ha fet oficial el fitxatge de Marko Todorovic i ha confirmat que fitxarà un relleu per a Quincy Miller. 

    28/09/2018 – Moviments a 48 hores d'encetar la lliga a Lugo contra el Breogán. El Divina Joventut ha fet finalment oficial el fitxatge de Marko Todorovic, després d'arribar a un acord amb el Barça, que és qui tenia els seus drets a l'ACB, i també ha anunciat que, finalment, haurà de prescindir de Quincy Miller. L'evolució física de l'aler-pivot nord-americà no ha estat la prevista inicialment i la Penya no el pot esperar, de manera que el club ja té entre mans l'arribada d'un altre jugador per substituir-lo.

     

    Així ho ha confirmat avui mateix el director esportiu, Jordi Martí. "Sabíem les dues parts el risc que corríem i a hores d'ara, després d'haver-ho intentat, el seu procés de lesió s'allarga més del compte. Ara mateix no és possible que pugui jugar amb nosaltres, però no descartem que ho pugui fer en un futur", ha explicat el director esportiu verd-i-negre, que ha afegit que el contracte signat ja contemplava aquesta opció i que la recerca d'un substitut està encaminada. Martí ha destacat la bona actitud en tot moment de Miller i la seva implicació en aquest temps a Badalona: "Ahir mateix ens deia que amb aquest grup s'ho hauria passat increïble jugant a bàsquet. Està molt trist i desitjar-li que es recuperi el més aviat possible, que ara mateix és el més important". 

     

    L'altra cara de la moneda és l'arribada, ara ja oficial, de Marko Todorovic, que firmarà per una temporada, fins al 30 juny del 2019. L'acord s'ha fet esperar, però finalment la Penya ha pogut tancar una entesa amb el Barça per fer-se amb els drets del pivot montenegrí, que torna a casa. Todorovic va arribar a les categories inferiors del Joventut la temporada 2008-2009 per jugar amb el júnior, debutant a la Lliga ACB amb l'equip verd-i-negre la temporada 2011/12. “És un jugador de la casa, format aquí, que sap el que és la Penya, i això és un valor molt important. Volia jugar amb nosaltres i ens donarà molta qualitat”, ha explicat el tècnic Carles Duran, que destaca també el seu bagatge: “És encara jove però ha tingut moltes experiències d’alt nivell i sap competir; això pot ser clau en un vestidor molt jove com el nostre”. Todorovic, pel seu cantó, s'ha mostrat molt satisfet de poder tornar a Badalona: "Les dues parts hem patit una mica els darrers anys i espero que junts puguem tornar a créixer".