El PP reivindica la seva tasca en la remunicipalització del poliesportiu de Montigalà

    0
    74
    IMG_8154.JPG

    11/07/2016 – El grup municipal assegura que va deixar quasi enllestit l'acord per recuperar el servei a finals del seu mandat.

    El Partit Popular ha reivindicat el seu paper en el procés de remunicipalització que l'Ajuntament ha dut a terme els darrers mesos amb el poliesportiu de Montigalà, que es va fer efectiva el passat dia 1 de juliol. En declaracions a aquest diari, el portaveu del grup municipal i exregidor d'Esports, Juan Fernández, ha criticat el govern per penjar-se “medalles” i assegura que l'acord per deslligar-se de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física es va deixar pràcticament enllestit al final del mandat del PP.

     

    “Els serveis jurídics van preparar el conveni i la subrogació dels treballadors abans de finalitzar el nostre mandat. Només s'havia de tirar endavant”, afirma el regidor 'popular'. Des del govern, en canvi, mantenen que el govern liderat per Albiol va intentar desencallar la situació però no van aconseguir materialitzar-lo i que ha estat la negociació dels darrers mesos i la cerca de solucions per a la subrogació del personal el que ha donat els fruits esperats.

     

    Tal i com va avançar el Diari de Badalona la passada setmana, el poliesportiu de Montigalà ha tornat a ser de gestió municipal després de més de 10 anys externalitzat a través d'una concessió.