No n’hi ha prou

    0
    99
    01.jpg

    03/01/2016 – L'any va començar per al Badalona amb un empat a casa que no deixa gens satisfeta a l'afició escapulada. Contra l'Eldenc, que es va avançar al marcador però que va jugar gairebé tota la segona part amb un jugador menys, va tornar a quedar clar que l'equip escapulat necessita un davanter golejador.

     

    L'any va començar per al Badalona amb un empat a casa que no deixa gens satisfeta a l'afició escapulada. Contra l'Eldenc, que es va avançar al marcador però que va jugar gairebé tota la segona part amb un jugador menys, va tornar a quedar clar que l'equip escapulat necessita un davanter golejador.

     

    Els visitants van ser millors durant la primera part i van meréixer arribar al descans amb avantatge, quelcom que van aconseguir gràcies a un gran gol de Cañadas. En la represa, però, el canvi tàctic que va proposar Manolo González, col·locant els seus jugadors en un 4-4-2, va fer que el Bada fos protagonista principal. El tècnic, per cert, va seguir el partit des de fora del terreny de joc per la sanció que ha de complir.

     

    La superioritat escapulada es va fer palesa, encara més, després de l'expulsió del defensa de l'Eldenc Urzaiz per doble targeta groga, en el minut 56. Només quatre minuts més tard, Manu Balda, que havia sortit a la segona part, va empatar. Tot i la superioritat numèrica i les clares ocasions de què va disposar, sobre tot en les botes d'Eugeni Valderrama, el Badalona no va ser capaç de culminar la remuntada.