Badalona, de dol pels atacs a París

    0
    44
    atentado.jpg

    14/10/2015 – Les banderes dels edificis oficials onegen a mitja asta i la bandera francesa és present a l’entrada de la Casa de la Vila.

    Badalona també és avui París. La ciutat s’ha aixecat consternada pels atemptats que han ocorregut aquesta nit a la capital francesa i el govern local ha decretat dos dies de dol. Una de les primeres reaccions institucionals va ser la pròpia alcaldessa Dolors Sabater, a través de les xarxes socials, que ahir a la nit va voler llançar el missatge “Som el poble de París”. També l’Ajuntament, aquest matí, ha tuitejat “Des de Badalona amb París al cap i al cor. De Badalona avec Paris dans la tête et dans le coeur #ParisAttacks”.

     

    Les banderes dels edificis oficials onegen a mitja asta i la bandera francesa és present a l’entrada de la Casa de la Vila. A banda de la institució, partits, representants municipals i entitats han condemnat els atemptats i mostrat el seu suport a les víctimes a través de Twitter i Facebook. Aquest dilluns, a les 12 hores, el Consistori ha convocat un minut de silenci en record de les víctimes dels atacas.