Critiquen els continguts de la revista municipal: “No mereix els diners de tots”

    0
    51
    betulo.jpg

    29/10/2015 – La revista Bétulo, publicació municipal, ha fet un especial amb els 100 primers dies de govern que ha despertat crítiques polítiques de l'oposició.

    Fa escassos dies que va ser publicada la revista Bétulo, la publicació municipal de l’Ajuntament, i sembla haver despertat males opinions polítiques més enllà del govern. El grup municipal de CiU i el seu president, Ferran Falcó, han retret a l’alcaldessa que “el que s’explica no mereix els diners de tots”.

     

    La revista d’aquest mes d’octubre fa un balanç dels 100 primers dies de govern que el líder convergent considera “ple d’afirmacions sense contingut”.  “La nova política hauria d’ensenyar una manera diferent de fer comunicació institucional”, manifesta Falcó, qui troba en falta que “no es doni informació clara sobre qui i amb quin suport s’han reduït les despeses en personal de confiança de l’Ajuntament”, per exemple. Així mateix, denuncia que “s’anunciï la creació de serveis que no s’han creat, millores que no s’han fet o cessions d’habitatges per part d’entitats bancàries que no s’han realitzat”.