Victòries per començar

0
    44

21/07/2015.- Círcol, Sant Josep i Minguella, han arrencat la temporada guanyant i amb bones sensacions en l'estrena a Copa Catalunya.

El Círcol guanya des de la defensa i el rebot

Els nervis i el desencert van fer que el partit comencés amb un 0-10 en contra pel Círcol als 4 primers minuts. Després d’un temps mort obligat, l’equip va començar a funcionar activant la defensa.

El marcador va acabar ajustat al primer quart, 17-18, gràcies a les cistelles fàcils de Jerez i dos triples de Verdú i  Villalnga.

Al segon quart, el Círcol va trobar accions fàcils de tir amb Lladó dirigint i repartint joc. Fins i tot es va posar 6 punts per sobre.

El Castellar va aguantar el ritme i l’intercanvi de cistella va deixar el marcador al descans en un ajustat 32-31.

A la represa, la intensitat defensiva va donar el control del partit al Círcol. L’equip va ser superior en el rebot, Villalonga i Ferrer en van capturar 10 cadascú, i això els va permetre córrer i acabar accions clares.

Els de Víctor Carrasco van obrir una escletxa de 12 punts i van deixar el Castellar amb només 8 punts en aquest quart.

El 51-39 deixava el partit ben encarat i la intensitat al darrera i el control del rebot van seguir a l’últim quart per acabar amb 22 pilotes recuperades.

Als visitants els va costar cada vegada més aguantar el ritme i la diferència va augmentar fins el 75-51 final, una diferència que deixa l’equip liderant la classificació.

5 jugadors van passar dels 10 punts i les 18 assistències demostren que el primer partit va ser una victòria en equip.

El primer desplaçament de la temporada serà aquest dissabte a les 19.30h a la pista del Cerdanyola.

El fons de banqueta, determinant pel Sant Josep

El Cerdanyola va guanyar el primer quart davant un Sant Josep que va concedir massa punts fàcils als primers minuts, 16-23.

Al segon quart, els parroquials van activar la defensa i des del darrera van poder sortir al contraatac i amb un joc més ràpid van poder sumar més fàcil.

Els groc i liles li van donar la volta al marcador per marxar al descans amb 10 punts d’avantatge, 43-33.

El Cerdanyola no estava disposat a cedir i al tercer quart es va refer i només va deixar anotar 9 punts al Sant Josep en aquest parcial. El 52-50 ho deixava tot per decidir.

A l’últim quart, els groc i liles va ajustar la defensa i va tancar millor el rebot, fet que els va permetre controlar el partit i guanyar el parcial definitiu i el partit, 75-64.

El fons de banqueta i la resposta de les rotacions van ser determinats en la victòria del Sant Josep en un final igualat.

Pedro Cuesta amb 16 punts i 13 rebots va ser un dels destacats, ajudat pels punts de Joan Carceller i Eduard Rodríguez.

El Sant Josep viatge aquest diumenge a Alpicat el primer desplaçament de la temporada.

Triples i tirs lliures de la Minguella per sentenciar

La Minguella va començar amb partit nervis després d’una pretemporada amb alts i baixos i amb jugadors que no  han pogut tenir continuïtat per les lesions. L’equip estava a l’expectativa de com reaccionaria al primer partit de lliga.

El partit va començar amb els dos equips molt desencertats, però superats els primers minuts de l’estrena, una Minguella més còmode va agafar els primers avantatges, 17-24.

El segon quart va començar molt bé pels blaus, amb un David Ribó molt encertat, màxim anotador amb 16 punts, i repartint molt bé el joc.

Però a 2 minuts del descans, 4 possessions seguides sense anotar i dos triples de l’Artés, van tornar a apretar el marcador, 44-45.

Els locals van sortir millor al tercer quart i es van posar 9 punts per davant. La Minguella va reaccionar al moment crític amb alternatives defensives per dificultar el seu atac i a recuperant l’ordre i la concentració al davant.

Amb aquesta bona dinàmica, l’equip va retallar el desavantatge a l’últim quart fins a posar-se un punt per davant. 4 triples al parcial definitiu i un 7/8 de Marc López en triples van servir per acabar de controlar el partit fins el 74-79 i estrenar-se a la lliga amb una victòria a domicili.

El proper dissabte, primera partit de lliga a casa contra el Sant Cugat a les 19.15h.