El Badalonès també sap patir

0
    52
    DSC_0218.JPG
    22/10/2014 – Els dimonis es mantenen líders invictes després de remuntar 17 punts i anar per sota bona part del partit.
    El Ripollet va començar controlant el partit amb les idees més clares i amb més intensitat que el Badalonès. La defensa tancada del rival no deixava al líder anotar sota cistella i els tirs exteriors no entraven, mentre que el Ripollet, a més de córrer, va anotar tres triples en aquest primer quart (8-21).
    2 triples de Verdú i Suñé van trencar la dinàmica quan pitjor pintaven les coses. Va millorar la defensa i dos triples més de Suñé deixaven la diferència en 10 punts al descans (27-37).

A la represa els visitants seguien amb el partit controlat fins que van desqualificar l’entrenador visitant per intervenir en una picabaralla entre Oña i Ortega, base visitant que també va rebre una tècnica.

De nou els triples de Suñé i Minguella més el desconcert dels visitants va capgirar el marcador i tot quedava per decidir a l’últim parcial (54-55).

La igualtat va marcar l’últim quart fins que de nou Suñé amb un triple i un encertat Aleix Verdú amb 7 punts consecutius van trencar el partit a falta de dos minuts (78-70). Els tirs lliures van deixar el definitiu 82-73.

Suñé amb 20 punts, i triples en moments clau, i Aleix Verdú amb 14 punts van ser els millors del Badalonès.

Cinquena victòria en 5 partits i líders en solitari del grup 3 de Primera. Diumenge al migdia, a les 12.45, buscaran la sisena a la pista de l’Sferic de Terrassa.

La Cultural encaixa 30 punts al primer quart

L’actitud de l’equip va ser millor que en altres partits, però la Cultural es va trobar amb una allau ofensiva del Martinenc, que va anotar 30 punts al primer quart, pràcticament sense cap error.

El 12-30 va marcar el partit, tot i que el segon quart va ser més igualat. El problema era que el desavantatge era de 18 punts.

A la represa, les pilotes perdudes van fer perdre totes les opcions de remuntar (47-81). A l’últim quart, van millorar la defensa i recuperar sensacions fins el 72-97 final.

Els de Jordi Mateu encara no s’han estrenat aquesta temporada. Dissabte buscaran la primera victòria a la pista dels Alisos.

Victòria treballada del Badalonès B

Nova victòria del B del Badalonès, i ja en van 4 en aquesta segona catalana. Contra el Sant Nicolau van haver de treballar davant un bon equip.

La intensitat en defensa i la bona resposta en les situacions de bloc directe obligaven al rival a llençar de fora, sense gaire encert.

Els dimonis tenien el partit controlat amb avantatges de 10 punts però la victòria no es va decidir fins als minuts finals (66-60). Una de les claus va ser el domini del rebot amb Pulido (19) i Mokhevishvili (7).

El proper partit del Badalonès B és el derbi amb un Neus  invicte, dissabte a les 20.30 a La Colina.