El Club Esportiu Mas Ram ha celebrat el seu torneig Open Ibermodul

    0
    53
    fotoentregapremios.JPG

    21/05/2014 – El torneig que es porta disputant ja durant 20 anys, han participat enguany 64 jugadors masculins, dels quals Bogdan Djurdjevic va quedar finalista.

    El torneig del Club Esportiu Mas Ram, Open Ibermodul, que es porta disputant ja durant 20 anys i que va tenir cita la setmana passada, és un referent en el món del tennis a nivell nacional. És la prova més important del Circuït Absolut de la Federació Catalana de Tennis. Aquest circuït és pioner a nivell mundial i diversos jugadors participen al llarg de tot l’any.

     

    L’Open Ibermodul ha anat evolucionant fins arribar al màxim nivell. Aquest any el quadre masculí ha estat de 64 jugadors, amb rànquing ATP molts d’ells. L’esportivitat i el ‘fair play’ han estat presents durant tota la setmana.

     

    A la primera semifinal, Bogdan Djurdjevic es va desfer de Pol Amorós per 62-60. A la segona, Dani Armengol es va imposar a Roger Pérez per 61-63. A la final del diumenge, la més disputada dels últims anys, Djurdjevic va superar Armengol per un ajustat 64-16-75, aixecant un ‘matx ball’ en contra.

     

    Els jugadors es van repartir els 2.200 euros del ‘prize money’, una de les quantitats més importants de l’any.