44
    j16.JPG

18/02/2014
    Els de Ramon Pla no van fallar a la pista del Cabrera i agafen una mica d'aire respecte la zona de descens directe

El Tiana va guanyar un partit vital per evitar el descens directe a la 2a Catalana. Els de Ramon Pla es van imposar al Cabrera a domicili per 54 a 58.
    Amb aquest triomf el conjunt de la comarca es queda a un partit i l'average del Cabrera, que es a la zona de descens directe.

El Tiana va anar gairebé sempre per davant en el marcador, amb una diferència estable al voltant dels 10 punts. A la 2a part, els locals es van posar en zona, i durant uns minuts de l'últim quart van col·lapsar l'atac del Tiana.

Un triple de Vinyals a falta de 2 minuts posava per davant el Cabrera després de molts minuts, però l'encert en els tirs lliures i el desencert en el tram final dels locals, va acabar de decidir el matx.

Aquest és el 1r partit que guanya el Tiana a domicili en el que va de temporada.
    Ara els de Ramon Pla miraran d'allargar el bon moment dissabte a les 18h a casa contra l'Onyar, un dels 3 colíders del grup.