El Tiana es torna a quedar a les portes del triomf (70 a 74)

0
    49
    j13.JPG

14/01/2014
    Els de Ramon Pla van dominar el partit durant 38 minuts, però els va faltar encert per tombar al Lliçà d'Amunt

El Tiana va tornar a caure en un final a cara o creu. Els de Ramon Pla van anar gairebé sempre per davant contra el Lliçà d'Amunt però van acabar cedint al tram final per 70 a 74

El conjunt del Baix Maresme va fer un bon partit, sobri al darrere i amb criteri en atac. El bon joc els va permetre marxar 8 amunt a la mitja part

A la represa, els del Vallès van sortir més fort i van igualar el partit, però de nou el Tiana va prendre la batuta per aconseguir una renda que oscil·lava entre els 4 i 8 punts fins als minuts finals

Llavors la pilota va deixar d'entrar a l'aro i a l'altre costat, 2 triples en els últims dos minuts, van fer bona la tàctica del conill dels visitants.

Amb aquesta derrota, el Tiana segueix en una posició molt complicada, amb 3 victòries, empatat amb el Ripoll, que ocupa plaça de descens directe.

Aquest cap de setmana mirarà de refer-se a la Plana el dissabte a les 19h contra el Badalonès.