El Passeig Marítim acull el IV Motor Festival Badalona

    0
    47
    motor.jpg

    18/05/2013 – La cita comptarà amb diverses activitats com exposicions, rua i sumuladors de conducció.

    Aquest diumenge, 19 de maig, de 10 a 16 hores, al passeig Marítim de Badalona, entre el pont del Petroli i el port de la ciutat, l’Escola de Mecànics de Competició RS Grup i la revista MCM Motor Club Magacine, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, organitzen el IV Motor Festival Badalona.

     

    Aquesta segona edició del Motor Festival comptarà amb diverses activitats entre les quals destaquen una exposició de vehicles clàssics, esportius i de competició i, a partir de les 12 hores, està previst fer una rua pels carrers de la ciutat. Aquest rua passarà per l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola, pel carrer de la Creu, per l’avinguda d’en Martí Pujol, continuarà pel carrer de Sant Felip i de Rosés, l’avinguda del President Lluís Companys, el carrer de Joan d’Àustria, l’avinguda de Bac de Roda, l’avinguda de Salvador Espriu, l’avinguda de Caritg, l’avinguda del Marqués de Mont-roig, el carrer de Sagunt, el carrer de la Indústria per acabar al passeig Marítim.

     

    A més, hi haurà diversos estands d’entitats i empreses relacionades amb el món del motor i una simulació de jocs de conducció.