El Sant Josep B sorprèn al Círcol (66 a 60)

0
    46
    x publicar.JPG

18/03/2013
    Els de Victor Carrasco van fer cometre moltes errades al Círcol i van saber jugar amb el marcador a favor

El Sant Josep B es va endur el derbi comarcal de la segona catalana en vèncer el Círcol per 66 a 60. Els parroquials van saber jugar amb els nervis del Círcol, que va acusar un mal dia en l'encert exterior i va acabar perdent el nord amb els àrbitres.

El 6 a 6 inicial en els primers 6 minuts, denotava que els nervis de derbi marcarien el partit. Tot i la voluntat dels dos equips per córrer, el joc va tenir més imprecisions i errors que no pas encerts, i va fer que el partit és jugués a un marcador baix (14 a 9 min 10).
    L'1 contra 1 dels 5 jugadors del Sant Josep B va obrir la primera escletxa (23 a 14) que el Círcol va tapar amb una millora defensiva (25 a 23), abans d'arribar al descans (30 a 29).

A la represa, de la mà de Pau Ruzafa els visitants van ser més agressius de cara a cistella i van obrir forat amb un triple de Reverté (33 a 41).
    Amb més força que no pas bàsquet, el Sant Josep B va tornar a entrar al partit (39 a 41) i els de La Plana van deixar de jugar a bàsquet per centrar-se en els àrbitres.

Una tècnica abans de començar l'últim període va donar aire als parroquials (46 a 41) que ho van aprofitar per clavar el parcial en el moment adequat (54 a 42).
    El Círcol ho intentava donant pilotes a Ruiz i Lladó, els seus referents anotadors, però sense encert exterior, els de Castellet es van estampar un i altre cop contra la defensa d'Arqués.
    Va ser un voler i no poder, mentre els parroquials esperaven que sonés la botzina final.