Conta el Nàstic tornen les urgències

    0
    52
    tumblr_m81hq8iN861qjhvnco1_12801.jpg

    16/02/2013 – Després de dos caps de setmana sense competir, el Badalona jugarà demà contra el Nàstic de Tarragona un partit en què es juga no caure a la zona de descens a Tercera

    A les dotze del matí de demà diumenge, el Badalona deixarà enrere dos caps de setmana sense partit de lliga. I ho farà amb la necessitat de començar a sumar punts de manera peremptòria. La recuperació de l'equip no pot ajornar-se ja més, perquè la zona de descens ara sí que finalment es veu de molt a prop. De fet, una derrota demà i els triomfs d'Espanyol B i Oriola situarien al conjunt betulià en plaça de promoció de descens. 

     

    La plantilla és conscient de la magnitud del partit, de la importància de vèncer per començar a escalar. La situació encara no és greu, però porta visos de ser-ho en breu. Després de vuit partits sense guanyar, una victòria s'albira com a únic bàlsam capaç de fer virar la tendència negativa. L'empat demà seria insuficient. No seria desastrós, però sí escàs. Perquè l'única manera de recuperar la confiança és guanyant.

     

    El rival transmet incerteses. Per una banda, és una de les millors plantilles de la categoria. El Nàstic de Tarragona tornava enguany a Segona B després de molts anys instal·lat en l'elit del futbol estatal. El seu projecte tenia com a únic objectiu l'ascens. Però un inici molt fluix va descavalcar als tarragonins de tota oportunitat de lluitar per la zona alta del grup. Ara l'equip és desè. Tranquil·lament situat en terra de ningú, sembla que l'objectiu és el d'acabar la temporada de la manera més digna possible. Perquè la zona d'ascens la té a setze punts i assaltar-la resulta quimèric. Sobre el descens té nou punts de avantatge, una renda aparentment suficient. La teòrica falta de necessitat de puntuar -si més no, menys urgent que la del Badalona- podria ser un arma favorable als de Càmara.

     

    Cal recordar que el partit servirà també per a ajudar a Aida Huertas, una nena que pateix paràlisi cerebral. La seva família porta ja temps mirant de trobar ajuda financera per poder costejar un tractament que l'afavoriria. Assabentats d'aquesta necessitat, el CF Badalona va decidir que el total de la taquilla del partit de demà aniria destinat a la causa de l'Aida.