El Sant Josep confirma la millora al derbi (72 a 63)

0
    97
    x publicar.JPG

17/12/2012

Els parroquials van anul·lar al Natzaret i van trencar el partit des de la defensa i l'encert exterior

El Sant Josep es va venjar de la victòria del Natzaret a la Copa Badalona i es va endur el derbi comarcal amb solvència.

Els d'Oscar de Paula van tornar a demostrar la seva progressió, molt sòlids en defensa i amb un joc més col·lectiu en atac.

L'encert dels parroquials va noquejar el Natzaret, que no va poder imposar el seu estil fins al final, i mai van tenir opcions reals de guanyar.

L'intercanvi de cops del primer quart (17 a 14) preveia un derbi més igualat del que va acabar sent. Naharro amb 11 punts obria la primera escletxa (21 a 14) poc abans d'acabar el primer quart. Reyes, menys participatiu en atac però fent-se molt gros en defensa, va ser el motor del Sant Josep que va recuperar pilotes per anotar amb facilitat (27 a 18).

6 punts seguits del pivot, després de jugades col·lectives, i les defenses alternatives zonals, van agreujar els problemes del Natzaret, que sense un base pur a pista, anava molt perdut (35 a 51).

A la represa, 5 triples en menys de 5 minuts -els tres primers de Dario i els dos següents de Gonzalez– van fer més gran la ferida (57 a 34). Llavors el Natzaret va intentar ser més agressiu en la seva pressió i va aconseguir deixar-se anar. Els de Vidal Sabaté van trobar la manera d'anotar cistelles ràpides, però el Sant Josep en va tenir prou convertint els bàsquets senzills quan el Natzaret es passava de frenada a la pressió.

Els visitants es van arribar a posar a 10 a l'últim minut, ja amb Reyes i Dario a la banqueta.