UGT i CCOO no assistiran a l’ofrena badalonina de la Diada Nacional

    0
    49

    08/09/2012 – Les seus del Barcelonès Nord dels sindicats no se sumaran a les entitats ciutadanes presents en l'ofrena floral en senyal de protesta per les polítiques del PP i per respecte a la delicada situació de molts ciutadans.

    UGT i CCOO del Barcelonès Nord no assistiran dimarts a l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de la Plana de Badalona. Així ho van comunicar ahir al matí en un missatge que indicava la delicada situació de molts ciutadans i el model de govern del Partit Popular d’Albiol com principals motius de la no compareixença en senyal de protesta.

     

    “No seríem conseqüents amb el procés mobilitzador i de protesta contra les retallades. No compartim el model i mètode de participació ciutadana de l'actual Govern Local del PP”, resa el comunicat dels sindicats. UGT i CCOO també recorden que volen “una Badalona inclusiva i saludable, on la principal riquesa siguin les persones, de diferents cultures, tradicions i costums”. “No podem compartir l'espai dels que un dia s'aixequen sobiranistes o nacionalistes i l'endemà pacten retallar el dret a la salut, a l'educació o la més elemental, el dret al treball”, conclou el comunicat.