Els Castellers de Badalona fan història amb el dos de set

    0
    89
    2d7.JPG

    09/07/2012 – Després de moltes setmanes de preparació, la Colla Micaco va aconseguir el seu objectiu carregant i descarregant amb èxit per primer cop el dos de set a la festa major de Premià de Mar.

    Després d’escalfar motors a la inauguració de l’estàtua de l’Anís del Mono i les festes majors del Front Marítim de Badalona dissabte, la Colla Micaco va protagonitzar ahir la millor jornada de la seva història a la festa major de Premià de Mar. Els Castellers de Badalona van aconseguir carregar i descarregar per primer cop el dos de set que no es va poder completar el passat novembre.

     

    L’estructura era el clar objectiu de la colla, que portava setmanes preparant l’esdeveniment. El dos de set suposava posar la cirera a un pastís molt elaborat amb un cinc de set per començar i un quatre de set amb agulla per tancar la diada. La formació badalonina, d’aquesta forma, guanya molt punts per poder ser el primer cap de setmana d’octubre al Concurs de Castells de Tarragona.

     

    Més d’un centenar d’efectius han aconseguit arrossegar els Micaco a Premià gràcies a la campanya #objectiu3005 a través de la xarxa social Twitter.